Nakládané výrobky a zavařeniny
Když se řekne „kyselé okurky“, asi si je spojíte s jedním městem, kde se vyrábí. Se Znojmem. Existuje však mnohem víc výrobců, kteří svým způsobem přípravy dodávají nakládaným okurkám specifickou příchuť. Ovlivňuje ji koření, vybrané suroviny, jejich poměr a množství. Zkuste sterilované okurky Láznička, které jsou kyselé a kořeněné tak akorát. Navíc jsou krásně křupavé. A když jsme u mixu chutí. Také milujete čatní? Hodí se k sýrům i masům. U nás máte velký výběr příchutí: mango, švestky, pikantnost jim dodá chilli. Vynikající jsou i povidla. Máme hrušková a klasickou švestku ozvláštněnou červeným vínem. Máte rádi bramborový salát, ale jeho příprava je pro vás zdlouhavá? S naší naloženou směsí ho budete mít raz dva, nakládaná zelenina neztratila nic ze své čerstvé chuti.