V současnosti nedokážeme zaručit dodání všech výrobků do Štědrého dne. Někteří dodavatelé nás již nezavezou, za to se omlouváme. Určitě se Vám ozveme po zadání Vaší objednávky.

Syrob černý rybíz 500ml Kitl

Kód: 295
Novinka
Neohodnoceno
Značka: Kitl
135 Kč / ks 117,39 Kč bez DPH 270 Kč / 1 l
Momentálně nedostupné
Plody černého rybízu (Ribes nigrum L.) obsahují velké množství přírodních rostlinných antioxidantů a také vitamínu C.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plody černého rybízu (Ribes nigrum L.) obsahují velké množství přírodních rostlinných antioxidantů a také vitamínu C. Právě pro jeho vysoký obsah byl během druhé světové války ve Velké Británii zdarma rozdáván černorybízový sirup dětem mladším dvou let. Čerstvé plody mohou být užívány syrové, ale slouží i k výrobě celé řady sladkých nebo kyselých nápojů a jídel.

Obsahuje vysoký podíl ovocné složky, na 100 ml sirupu je použito 104 ml ovocné šťávy a dužniny. Vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů.

Dávkování: Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.

Složení: cukr, černorybízový koncentrát (Ribes nigrum L., 13 %), černorybízová dužnina (Ribes nigrum L., 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.

Skladujte v chladu a temnu. Ovocné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dní.

Výrobek obsahuje ve 100 ml:

energetická hodnota 1382 kJ/330 kcal, tuky < 0,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g, sacharidy 79 g, z toho cukry 79 g, bílkoviny < 1 g, sůl < 0,1 g.

Recyklujte lahve. Stačí je tak, jak jsou hodit do kontejneru na barevné sklo. Podle vyjádření sklárny opravdu není nutné z lahve odstraňovat ani papírovou etiketu, ani víčko. S obalem si bez potíží poradí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sirupy
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: